Kursus Digital Nexus INTAN

Kursus Digital Nexus INTAN adalah koleksi bahan kursus Transformasi Digital yang boleh dicapai secara dalam talian. Ia boleh membantu penjawat awam untuk memahami dan mencari peluang dalam menghadapi cabaran perubahan teknologi semasa.

Bermula 2021, INTAN telah melaksanakan Projek Digital Government Competency Development (DGCD) dengan objektif  menaiktaraf infrastruktur ICT dan membangunkan bahan pembelajaran dan pengajaran secara dalam talian dan bersemuka bagi memenuhi keperluan penjawat awam. Melalui Projek DGCD ini, INTAN telah melaksanakan Langganan Pakej Pembelajaran INTAN-Coursera iaitu salah satu skop di bawah Komponen Online Content Development & Enrichment. INTAN-Coursera merupakan platform pembelajaran digital secara dalam talian yang boleh dimanfaatkan oleh penjawat awam dalam meningkatkan kemahiran dan kompetensi diri.

 

Platform pembelajaran INTAN-Coursera memberi peluang kepada penjawat awam memperkasakan kemahiran dan meningkatkan kerjaya melalui pengalaman pembelajaran transformatif. Platform ini menawarkan kaedah pembelajaran secara dalam talian yang akan memberi manfaat antaranya :

 

i.   Belajar mengikut kemampuan sendiri dan sesi yang bersesuaian

ii.  Belajar kemahiran pada bila-bila masa dan di mana-mana sahaja

iii. Belajar dari tenaga pengajar terkemuka dunia dan berpengalaman

iv. Kembangkan kemahiran berkaitan kerjaya dan tingkatkan trajektori profesional

log masuk croursera

Hubungi Kami

 
 
 
 
 
 
 
 
 
qrcode address1

           

  ig1 01   x3  

Jumlah Pelawat

Hari Ini : 991

Bulan Ini : 29026

Keseluruhan : 641900

  • Tarikh Kemaskini: 29 Februari 2024

Web Mobil

 
 
 

web mobil bm

2024 © Institut Tadbiran Awam Negara (INTAN)
Paparan terbaik menggunakan pelayar Mozilla Firefox dan Google Chrome dengan resolusi skrin 1366 x 768